top of page
MIND SIVU COVER.jpg
MIND 02.jpg

MIND tarjoaa säännöllistä varhaista tukea yksilölle

Jotta tunnistaisimme kuka on oikea henkilö ja milloin on oikea aika, olemme luoneet aidosti olennaiseen keskittyvän MIND -kyselyn. Kysely toistuu  säännöllisesti, vastaamiseen kuluu vain pari minuuttia aikaa ja tulokset ovat heti käytettävissä. Vastaaminen käy kätevästi joko omalta tietokoneelta tai kännykästä.

MIND.gif

MIND:illa arvioidaan omaa henkisen hyvinvoinnin tilaa. Mahdollisen stressin ja uupumisen taso selviää, kun vastaat kyselyyn. Saat heti vastattuasi lyhyen palautteen siitä missä mennään. Mikäli mittari värähtää keltaiselle tai jopa punaiselle alueelle, ottaa työpsykologiaan erikoistunut valmentaja sinuun puhelimitse yhteyttä. Lyhyessäkin keskustelussa ehditään tehdä laajempi tilanteen arvointi ja suunnitelma siitä, miten asiat saadaan kääntymään parempaan suuntaan. Huikea juttu on se, että tällä tavalla pääsemme ongelmiin kiinni niiden alkuvaiheessa.

Mind ei pelkästään kysy, se myös valmentaa hyvinvointitaitoja.

Vastaaminen opettaa pysähtymään oman hyvinvoinnin äärelle ja  kuuntelemaan itseä. Mitä minulle kuuluu? Miten oikeasti voin?  Tietoisuus omasta jaksamisesta lisää mahdollisuuksia tehdä korjaavia liikkeitä itse.

MIND PHONE.jpg
YHTEISTYÖ HOME.jpg

Lataa tiedosto: Kuinka tunnistan uupumisen? 

Kiinnostuitko?

bottom of page