top of page
Cauhacare3Dbg.jpg

Laadukas esihenkilötyö on avainasemassa hyvinvoivan työyhteisön kehittämisessä

Esihenkilö on tärkeä linkki työntekijän ja organisaation välillä säätelemässä työn kuormitusta. Esihenkilövalmennuksemme keskittyy lisäämään valmiutta edistää työhyvinvointia organisaatiossa sekä tukemaan esihenkilöiden omaa jaksamista.

Esihenkilövalmennus koostuu kolmesta kokonaisuudesta:

Ennakkotehtävästä, joka pysäyttää pohtimaan omaa jaksamista ja siihen liittyviä piirteitä organisaatiossa ja itsessä
Henkilökohtaisesta
coaching-keskustelusta
Syventävästä työpajasta, jossa opitaan työhyvinvoinnin psykologiaa sekä uupumisen ehkäisyssä tärkeitä esihenkilön tunnetaitoja

1

Ennakkotehtävä pysäyttää tarkastelemaan omaa jaksamista ja toimintaa esihenkilönä

Miten sinulla menee oman jaksamisesi kanssa juuri nyt? Ennakkotehtävä auttaa paneutumaan omaan jaksamiseen sekä itseensä työntekijänä ja esihenkilönä.

Työelämän stressin lähteet ovat hyvin samankaltaisia kaikissa organisaatioissa. Jokaisessa organisaatiossa on kuitenkin omat työkulttuuriin ja toimintatapoihin liittyvät erityispiirteensä.  Ennakkotehtävä auttaa keskittymään stressin aiheuttajiin, ja kiinnittämään huomiota omaan palautumiseen ja stressitekijöiltä suojautumiseen.

Ennakkotehtävä pysäyttää pohtimaan, miten itse esihenkilönä edistät työyhteisön jäsenten jaksamista? Missä olet hyvä ja missä voisit toimia nykyistä paremmin?  

mathilde-langevin-TOzlvamCFE0-unsplash.jpg
toa-heftiba-4xe-yVFJCvw-unsplash.jpg

2

Henkilökohtaista tukea
coaching-keskusteluilla

Ennakkotehtävät toimivat ohjaavana taustamateriaalina coaching-keskustelulle. Ennakkotehtävän perusteella voimme tarkemmin määritellä vahvuutesi ja kehittymisalueesi esihenkilönä.

 

Coaching-keskustelu on noin kahden tunnin mittainen luottamuksellinen tapaaminen, jossa on mahdollisuus käsitellä asioita, jolla on merkitystä oman hyvinvoinnin tai esihenkilönä onnistumisen kannalta.
 

3

Syventävä työpaja: mielen hyvinvointi työelämässä

Työpaja sukeltaa syvemmälle uupumiseen: millainen tila uupumus on ja mitä erilaisia henkisen hyvinvoinnin häiriötiloja tämän käsitteen alta löytyy. Mitkä ovat tyypillisimmät polut, jotka uupumiseen vievät? Entä millaiset persoonallisuuden piirteet altistavat uupumiselle?

 

Työpaja syventyy pohtimaan myös täydellistä työyhteisöä ja esimiestä. Millainen on työpaikka, jossa flow ei hiivu ja kukaan ei uuvu? 
Miten toimii paras esimies ja millaisia tunnetaitoja hänellä on?

 

Lisäksi työpaja antaa työkaluja toiminaan tilanteessa, jossa oman tiimin jäsen on uupunut.
 

jason-goodman-vbxyFxlgpjM-unsplash.jpg

Kokonaispalvelu tai täsmävalmennus
työhyvinvoinnin kehittämiseksi

Esihenkilövalmennus sisältyy MIND-palveluun, mutta se voidaan hankkia organisaatioon myös erillisenä palveluna.

 

Satsaus laadukkaaseen esihenkilötyöhön edistää aina organisaation hyvinvointia. Kokemuksemme perusteella suuri osa uupumistapauksista olisi ehkäistävissä hyvällä esihenkilötyöllä.

 

Hyvinvoivat esihenkilöt jaksavat tukea tiimiläisiään ja edistää työhyvinvointia tukevaa kulttuuria.

Kiinnostuitko?

Otetaan yhdessä askel kohti välittävää työyhteisöä jossa kukaan ei jää yksin!

CLIMATE PHONE.jpg
CLIMATE.gif

Climate

Cauhan CLIMATE auttaa ymmärtämään työyhteisön hyvinvointia ja poimimaan olennaiset toimivat ja mahdollisesti muutosta kaipaavat elementit. 

bottom of page