top of page
YHTEISTYÖ LANDING.jpg

Yhteistyö

Kenelle Mind & Climate -palvelu sopii käyttöön?

Palvelu avaa uusia mahdollisuuksia vanhojen ja uusien asiakkaiden palvelemiseen niissä yrityksissä, jotka haluavat ratkaista ongelmat entistä varhaisemmassa vaiheessa ja kehittää yritysten työilmapiiria systemaattisesti. Palvelun ympärille on mahdollista luoda uusi konsulttituote. Asiakaskunnasta riippuen on mahdollista ottaa käyttöön myös pelkkä Mind tai pelkkä Climate, riippuen keskittyykö yritys yksilöiden vai yhteisöjen hoitamiseen. Palvelu on mahdollista saada standardituotteena tai yksilöllistettynä palveluna.

CREEN C.jpg

Konsulttiyritykset ja työterveyshuollot

BLUE C.jpg

Yritykset

Cauhacare Solutions ottaa yrityksiä suoraan asiakkaikseen. Laadimme yhteistyössä yrityksen johdon tai HR:n kanssa suunnitelman palvelun käyttöönotosta yrityksessä ja hoidamme tarvittaessa myös yritysten kehitysprojektit ja uupuneiden asiakkaiden kontaktoinnit. Yrityksiä palvelevat joko Cauhacare Solutionsin omat huippuammattilaiset tai luotettavat yhteistyökumppanimme, esim. etäpsykologipalvelu Vapaa Mieli.

Opiskeluhuolto ja oppilaitokset toimivat kunnissa samassa organisaatiossa. Tästä syystä palvelu on helppo ottaa käyttöön ilman lisäpalveluita ja hintakin on tällä tavalla edullisin. Cauhacare Solutionsilla on selkeä ja helppo prosessi palvelun käyttöönottoa varten ja Cauhacare Solutionsin tukipalvelut kuuluvat hintaan. Kolmannella asteella (jossa opiskeluhuolto ei ole lakisäästeistä) tai opetustoimen niin muuten päättäessä, Cauhacare Solutions toimittaa lisäpalveluita luotettavien yhteistyökumppaniensa kautta, esim. etäpsykologipalvelu Vapaa mieli.

PINK C.jpg

Kuntien opetustoimet ja oppilaitokset

Referenssiasiakkaita &
kehittämiskumppaneita

SWECO LOGO.png
COMBI COOL LOGO.png
MAKE WITH ESPOO LOGO.png
NORTAL LOGO.png
finla.png
KIWA LOGO.png
CLOETTA LOGO.png
Medtronic_logo.png

Kiinnostuitko?

bottom of page