top of page
CLIMATE SIVU COVER.jpg
CLIMATE 02.jpg

CLIMATE tarjoaa säännöllistä varhaista tukea työyhteisölle

Climate nostaa esiin olennaisen tiedon työyhteisön toimivuudesta. Sen avulla tunnistetaan keskeiset haasteet organisaatiossa tai sen osissa.  Mikäli Climate näyttää punaista tai keltaista tietyn organisaation osan kohdalla, tehdään yhdessä tarkempi tilannearviointi ja alustava suunnitelma korjaavista toimenpiteistä.

CLIMATE.gif

Climaten avulla pääsemme ajoissa kiinni tuloksellisuutta ja hyvinvointia rapauttaviin kehityskulkuihin. Climate toimii myös virtuaalisena tiiminvetäjän/johtajan valmentajana. Tiiminvetäjä saa oman yhteenvetoraportin, jossa annetaan selkeät ohjeet siitä, miten Climaten tulokset hyödynnetään jatkuvassa kehittämisessä. ​

CLIMATE valmentaa myös työyhteisötaitoja

Kysymykset ovat  myös "edukatiivisia". Kun joutuu ottamaan kantaa vaikkapa väittämään "suhtaudumme ystävällisesti ja arvostavasti toinen toiseemme", tulee ihan huomaamattaan ajatelleeksi, että tämä onkin tärkeä asia. Toiminko minä itse näin?

Organisaation johto ja HR näkevät päivittyvän kuvan siitä, miten organisaatiossa ja sen eri osa-alueilla menee. Kuvaajista näkyy mihin suuntaan kehitys eri alueilla etenee ja millainen vaikutus tehdyillä interventioilla on ollut.

CLIMATE PHONE.jpg
YHTEISTYÖ HOME.jpg

Lataa tiedosto: Kuinka tunnistan uupumisen? 

Kiinnostuitko?

bottom of page